Voorwaarden

Bestellen en verzending: Zodra wij je bestelling en betaling hebben ontvangen, sturen wij je het sieraad mooi en stevig verpakt GRATIS via TNT toe. Helaas raakt een enkele keer een pakje wel eens zoek bij TNT-post. Wij kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid op ons nemen. Wil je geen enkel risico nemen, mail (jesus2buddha@hotmail.com) ons dan dat je de bestelling aangetekend wil laten opsturen (voor eigen rekening). Bestellingen vanaf 150 euro worden GRATIS aangetekend verzonden. Je bestelling komen ophalen kan natuurlijk ook. Graag even een afspraak maken dan (06-22416821).

Levertijden:Een aantal sieraden zijn uniek en dus slechts eenmalig leverbaar. Indien dit het geval is, dan staat dit vermeld bij het sieraad. Alle andere sieraden hebben wij in kleine hoeveelheden in voorraad, deze worden in ons atelier met de hand gemaakt. De levertijd is een tot drie dagen. Annuleren bestelling: Je hebt 1 week de tijd om je bestelling te annuleren. Heb je reeds betaald en de bestelling is nog niet verstuurd, dan krijg je het volledige bedrag retour geboekt. Indien de bestelling al in je bezit is, dien je deze op eigen kosten te retourneren aan Jesus2Buddha. Neem wel eerst even contact op om te laten weten dat je je bestelling retour wilt sturen en waarom. Zodra de bestelling in goede staat is ontvangen zal het geld retour worden geboekt.

Betaling: Betaling geschiedt vooraf via bank- of giro overschrijving, onder vermelding van het bestelnummer. In de bevestigingsmail van je bestelling staat alle informatie die je nodig hebt.

Garantie & Aansprakelijkheid: Wij garanderen dat onze sieraden geheel overeenkomen met de omschrijving op de site. De genoemde edelstenen zijn altijd echt en geen synthetische varianten, tenzij vermeld. Het zilver komt voor een groot deel uit Aziƫ. Hierdoor staat er niet altijd een zilverstempel in het zilver, maar het is wel degelijk hoogwaardig zilver. Wij hechten er veel waarde aan om sieraden te leveren waar wij achter kunnen staan. Dit wil zeggen: met zorg met de hand gemaakt en van een grote kwaliteit. Is er een keer een probleem met een kapot slotje, een gebroken ketting of een kapotte kraal, dan repareren we dat graag gratis voor u.

Op een foto kan een sieraad altijd anders overkomen dan in werkelijkheid. De kleur kan een beetje afwijken of de lengte valt anders dan je verwacht. Daarom hebben we een "Niet goed, geld terug Garantie". Bevalt het sieraad niet, dan mag je binnen 7 dagen na ontvangst het artikel aangetekend in de originele verpakking aan ons terug sturen, en wij storten de betaling direct terug.

Aanvaarding Voorwaarden: Bij het plaatsen van een bestelling ga je automatisch met deze voorwaarden akkoord.