!
!
!

J2B-K Zeeuwse Knop & Jade

Collier van mooie donkergroene Jade met een originele sterling zilveren Zeeuwse Knop. Het collier sluit met een sterling zilveren karabijnslot.

De lengte van het collier is 42 cm. De hanger is 15 mm.

Jade geeft wijsheid, rechtvaardigheid en moed.

J2B-K Lovely Little Buddha

Klein uit buffelhoorn gesneden Buddhahoofdje met een roosje van koraal. Het collier is van koraal en het slotje in de vorm van takjes van sterling zilver.
De lengte van het collier is 42 cm.

J2B-K XS Pearl & Buddha

Klein maar fijn collier van mini zoetwaterparels en een hanger van facetgeslepen blauwe Fluoriet en een zilveren Buddha-bedel.

De lengte van het collier is 40 cm, exclusief hanger van 4 cm. Alle zilveren materialen zijn van sterling zilver.

Blauwe Fluoriet geeft geestelijke rust.

J2B-K Ohm

Bijzondere ketting met een hanger van schelp met een ingelegd Ohm-teken met bewerkte zilveren kappen en bloedkoraal kralen. De ketting is gemaakt van zoetwater- pareltjes, bloedkoraal en facetgeslepen Aventurijn. Het slotje is van sterling zilver.

De lengte van de ketting is 43 cm.

 

 

J2B-K Turkoois en Rudraksha

Super mooie ketting van Turkoois met Bergkrisal en Rudraksha kralen. Aan de ketting hangt een grote blauwe roos van koraal.

De lengte van de ketting is 80 cm. De hanger is 3,5 cm.

Turkoois is een gelukssteen. Rudraksha is van de Rudraksaboom en wordt door de Hindoes gezien als het meest heilige produkt met mystieke krachten. De drager van deze kralen wordt niet alleen beschermd tegen negatieve invloeden, maar verbetert ook de concentratie en sterkt de mentale kwaliteiten.

J2B-K Koraal, Schelp en Onyx

Leuke lange ketting van koraal met een grote hanger (aan een sterling zilveren oog) van ingelegde parelmoer. In de ketting zijn twee hartjes van Onyx verwerkt.

De lengte van de kettng is 120 cm.

Onyx geeft evenwicht en verhoogt de weerstand.

J2B-K Ballchain Turkoois

Mooi in zijn eenvoud: sterling zilveren ballchain ketting met een grote steen van Turkoois en een zilveren gediamanteerd kraaltje. Alle zilveren onderdelen zijn van sterling zilver.

De lengte van  de ketting is 70 cm, exclusief hanger van ruim 4 cm (gemeten vanaf het zilveren oogje).

Turkoois is een gelukssteen.

J2B-K Amazoniet & Roos XL

Prachtige zomerketting van grote facetgeslepen Amazoniet kralen in peervorm, met ronde eveneens facetgeslepen tussenkralen van Amazoniet. Aan de ketting hangt een grote roos van koraal. De ketting sluit met een sterling zilveren magneetslot van Balinees granuleer. Een superketting.

De lengte van de ketting is 68 cm, exclusief hanger van 5 cm.

Amazoniet versterkt de communicatie, het geheugen en de hersenfuncties.

J2B-K Zeeuwse Knop & Parels setje

Weer helemaal van deze tijd: originele sterling zilveren Zeeuwse Knop (herkenbaar aan de mooi afgewerkte achterkant), gecombineerd met zoetwaterpareltjes (3,5 mm). Het collier sluit met een sterling zilveren karabijnslot. De bijpassende oorbelletjes maken het tot een supermooi setje.
De lengte van het collier is 43 cm. De Zeeuwse Knop is 15 mm groot (ook in grotere maten verkrijgbaar). De oorbellen hebben een lengte van 25 mm (inclusief haakje).

J2B-K Koraal & Bergkristal

Sterling zilveren ballchain collier met lichtblauw roosje van koraal en een facetgeslepen steen van Bergkristal.

De lengte van het collier is 42 cm.

Bergkristal zorgt voor positieve gedachten.