!
!
Necklace
!

J2B-K Colourfull

Fantastische ketting van semi-ronde zoetwaterparels met alle denkbare halfedelsteenkralen. In de ketting is onder andere verwerkt: Fluoriet, Apatiet, Tijgeroog, Lapis Lazuli, Toermalijn, Labradoriet, Hematiet, Zebra-agaat, Aquamarijn, Turkoois etc. De ketting sluit met een mooi granuleer sterling zilver magneetslot.
De lengte van de ketting is 96 cm.

J2B-K Zeeuwse Knop & Bloedkoraal

Supermooi collier van bloedkoraal en een originele sterling zilveren Zeeuwse Knop. Het collier sluit met een sterling zilveren karabijnslot.
De lengte van het collier is 39 cm. De hanger is 15 mm groot.

J2B-K Zeeuwse Knop & Agaat

Lief collier van hemelsblauwe agaat met een originele sterling zilveren Zeeuwse Knop. Het collier sluit met een sterling zilveren karabijnslot.

De lengte van het collier is 42 cm. De hanger is 15 mm groot.

Agaat is een gelukssteen. Het schenkt moed, kalmeert en brengt harmonie.

J2B-K Zeeuwse Knop & Parels collier

Originele sterling zilveren Zeeuwse Knop aan een collier van zoetwaterpareltjes. Het collier sluit met een sterling zilveren karabijnslot. Prachtig sieraad.
De lengte van het collier is 43 cm. De hanger is 15 mm groot.

J2B-K Parelmoer Engeltje

Collier van koraal met een parelmoer hangertje in de vorm van een engeltje. In het collier is een blauw roosje van koraal en een muntvormig kraaltje van Labradoriet. Het collier sluit met een sterling zilveren slotje. Een schattig collier.
De lengte van het collier is 42 cm, exclusief engeltje van 2 cm.

J2B-K Parelmoer Piggy

Lange sterling zilveren ballchain ketting met een bijzondere hanger: facetgeslepen pegel van Jade, een zilveren kralenkap, een varkentje van parelmoer en een hartje van Rozenkwarts.

De lengte van de ketting is 70 cm.

Jade geeft wijsheid, rechtvaardigheid en moed. 

J2B-K Manaia 1

Ketting van Impression Jaspis en Amazoniet. In de ketting zijn Buddhahoofdjes verwerkt, die handgesneden zijn uit hertengewei, rozen van Amazoniet en Carneool. Aan de ketting hangt een Manaia uit been gesneden. De ogen zijn van Pauaschelp. Bijzondere en mooie ketting.

De lengte van de ketting is 62 cm, exclusief Manaia hanger van 7 cm.

Een Manaia is een mythisch zeewezen uit de Maoaricultuur. Jaspis versterkt de wilskracht. Amazoniet versterkt de communicatie en het geheugen. Carneool geeft ondernemingslust en levensmoed.

J2B-K Manaia 2

Ketting van parelmoer en Afrikaans Turkoois. Aan de ketting hangt een mooie bewerkte Manaia.

De lengte van de ketting is 70 cm, exclusief hanger van 8 cm.

Een Manaia is een mytisch zeewezen uit de Maoricultuur. Turkoois geeft geluk en helpt bij het verwerken van negatieve ervaringen.

J2B-K Buddha White Small

Om verliefd op te worden, zo schattig is dit sterling zilveren ballchain collier met een heel gedetailleerd uitgesneden Boeddhahoofdje. Het is gesneden uit hertengewei, geregen op een sterling zilvern pin en afgewerkt met een eveneens sterling zilveren kapje.
De lengte van het collier is 42 cm

J2B-K Orang Maloe

Zwaar verzilverde Orang Maloe hanger aan een sterling zilveren snake ketting.
De lengte van de ketting is 37 cm.