!
!
Bracelets
!

J2B-A Colourfull

Supermooie armband van pareltjes en allerlei soorten halfedelsteen en koraal: amazoniet, jade, labradoriet, amethist, carneool, aquamarijn, tijgeroog, rozenkwarts etc. Aan de armband hangt ons mooie sterling zilveren J2B-label. Unieke armband!

 

De armband kan vijfmaal om de pols worden gewonden en is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon.

J2B-A Koraal & Zeeuwse Knoop

Originele sterling zilveren Zeeuwse Knoop (te herkennen aan het filigrainwerk aan de achterzijde) aan een zilveren bail. De armband is van facetgeslepen koraal met een steen van Amazoniet. Heel apart.

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon.

Amazoniet versterkt de communicatie en het geheugen.

J2B-A Toermalijn & Hamsa

Armband van de prachtige edelsteen Toermalijn. Aan de armband hangt een sterling zilveren Hamsahandje en een zoetwaterparel aan een sterling zilveren kapje.

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon. De armband kan twee maal om de pols worden gedragen.

Toermalijn bevordert de vriendschap, het zelfvertrouwen en de concentratie.

J2B-A Sylvia

Armband van 4mm Onyx kralen met een rood roosje van koraal, een facetgeslepen steentje van Labradoriet en een sterling zilveren engelenvleugeltje.

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon en kan drie maal om de pols worden gedragen. Mail je polsmaat door naar jesus2buddha@hotmail.com voor de juiste maat.

Onyx staat voor: een gelukkig huwelijk, geeft steun bij verlies en verdriet, geeft evenwicht en verhoogt de weerstand.

J2B-A Tigereye & Yellow Rose

Armband die driemaal om de pols kan worden gewonden van Tijgeroog, twee kralen van granaat en een geel roosje van koraal. Heel lief.

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon.

Tijgeroog geeft kracht en bevordert logisch denken.

J2B-A Rainbow Ankh XS

Vrolijk armbandje van de halfedelsteenkralen Bergkristal, Amethist, Carneool en Aventurijn. Aan het armbandje hangt een sterling zilveren bedel van het Ankh-teken.

Het armbandje is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon. De kralen zijn 4mm groot.

Bergkristal heft geestelijke blokkades op, geeft warmte en zorgt voor positieve gedachten. Amethist geeft innerlijke rust en evenwichtigheid. Carneool geeft ondernemingslust en levensmoed. Aventurijn geeft innerlijke rust.

J2B-A Trinity XS

Hou je van fijne armbandjes, dan zijn de XS ontwerpen echt iets voor jou. Goed te combineren met meerdere armbanden, of leuk om te combineren met je horloge. Trinity XS is supermooi. Samengesteld uit prachtige semi-ronde zoetwaterparels en facetgeslepen carneool. In het midden zit, tussen twee sterling zilveren kraaltjes, een roosje van rozenkwarts. Aan de armband hangt een sterling zilveren muzieknootje (kan eventueel vervangen worden door een ander bedeltje).

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon.

Carneool zorgt voor positieve gedachten, vitaliteit en verdraagzaamheid. Rozenkwarts bevordert liefde en kunst.

J2B-A Adinde XS *

Heel mooi en apart armbandje van zoetwaterpareltjes en amethist met een zachtblauw roosje van koraal tussen twee sterling zilveren kraaltjes. Aan het armbandje hangt een sterling zilveren bedeltje van het Ankh-teken.

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon.

Amethist geeft kalmte, innerlijke rust en evenwichtigheid.

J2B-A Pernilla XS

Mooi en apart armbandje van witte semi-ronde zoetwaterpareltjes en facetgeslepen carneool met een zachtblauw roosje van koraal tussen twee sterling zilveren kraaltjes. Aan het armbandje hangt een sterling zilveren Klavertje Vier bedel.

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon.

Carneool geeft ondernemingslust en levensmoed.

J2B-A Fleur Skull XS

Schattig en stoer tegelijk, dit armbandje van kleine (4mm) facetgeslepen kralen van Carneool. Tussen de armband is een grotere facetgeslepen kraal van Aventurijn geregen. Aan de armband hangt een uit Yakbeen gesneden skull met tijgeroog kraaltjes.

De armband is geregen op supersterk elastiek van het merk Beadalon.

Carneool geeft ondernemingslust en levensmoed, zorgt voor positieve gedachten en verdraagzaamheid. Aventurijn geeft rust en bevordert de groei zowel lichamelijk als geestelijk.