!
!
custom design

Custom made sieraden

Met onze sieraden willen wij een alternatief bieden voor de sieraden bij de juwelier, die gemaakt zijn voor de massa, en de sieraden bij bijouterie winkels, die gemaakt zijn van goedkope materialen. Daarom maken wij ook graag sieraden op verzoek en geheel naar eigen wens. Heb je voorkeur voor een bepaalde steen, kleur, thema, lengte van een ketting? Of zoek je een rozenkrans of mala van edelsteen en zilver? Mail het ons en wij komen met een voorstel.

Jezus en Boeddha staan voor compassie. Vanuit deze gedachte wordt een deel van onze winst gereserveerd voor het opzetten van een retraitecentrum. Hier willen wij mensen die werkzaam zijn in fysiek en mentaal belastende beroepen, zoals bijvoorbeeld in de hulpverlening, de gelegenheid bieden voor een periode van rust en bezinning.

Ons bedrijfslogo is samengesteld uit het Unalomteken, afkomstig uit het pre-boeddhistische paligeschrift, en staat voor het bereiken van het Nirwana door een goede en juiste manier van leven. Het kruis op het Unalomteken staat symbool voor het aardse lijden en de verlossing. Ons bedrijfslogo kan je ook zien als je persoonlijke pad van het Taoisme.

Team J2B

!

J2B- JEWELBOX

Vanaf 85 Euro, prachtige handbeschilderde houten kistjes.

Passend bij de kettingen.