About Us

  Jesus2Buddha is de site om spirituele kunst en handgemaakte, kunstzinnige sieraden te kopen.

Onze passie voor spirituele kunstuitingen willen wij met anderen delen. Op dit moment is de kunstenaar Jack Diroë verantwoordelijk voor de spirituele schilderijen die wij te koop aanbieden. In de toekomst wordt ons aanbod wellicht uitgebreid met werk van kunstenaars die zich ook uiten op een spirituele manier.

Onze sieraden worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen zoals edelsteen, zilver, goud, parels, bamboekoraal, been en hout. Kortom materialen die de natuur ons te bieden heeft. De sieraden worden handgemaakt in ons atelier.

Onze inspiratie vinden wij in de verschillende religies en in de natuur.

Kunstenaars en andere creatievelingen nodigen wij graag uit om hun kunst te tonen op onze site. Wij nodigen iedereen, die zich kan vinden in ons gedachtengoed, uit om contact met ons op te nemen.

 

Team J2B

Al jaren maak ik sieraden van allerlei materialen. Sinds een aantal jaar ben ik echter in de ban geraakt van vooral (half)edelstenen en zilver. Naast mijn drukke baan als leerkracht, is het heerlijk om in alle rust met al dat moois uit de natuur aan de slag te gaan, en te komen tot een ontwerp waarvan ik hoop er iemand blij mee te kunnen maken. Mijn creaties lopen uiteen van colliers gemaakt van kleine pareltjes gecombineerd met halfedelsteen of koraal bloemetjes tot soms wat robuuste kettingen van bijvoorbeeld agaat. Regelmatig verwerk ik een spiritueel symbool in mijn sieraden (kruisje, Boeddha, chinees geluksmuntje etc.), waarmee ik refereer aan onze naam Jesus2Buddha.

Paula Meinema

 

Met mijn schilderijen en sieraden probeer ik de schoonheid van de schepping weer te geven. Het mysterie vorm te geven. De kern van mijn creaties is liefde voor alles, zoals de leer van Jezus en Boeddha. Daarom zit in elke creatie het symbool van de liefde: het hart of een roos. Alles is met elkaar verbonden als Ying en Yang, als twee antagonisten die toch complementair zijn. Ook zijn de symbolen voor het leven en de dood in elke creatie terug te vinden: de roos en de schedel. Hiermee wil ik de vergankelijkheid van het leven weergeven.

Voor prijsopgave of  uitleg over de symboliek in de schilderijen, neem gerust contact op met Jack Diroë.

06-22416821

Jack Diroë